× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Όραμα και Φιλοσοφία

Πριν από 3 έτη, ξεκίνησε μια ιδέα. Να δημιουργηθεί ένας οργανισμός, ο οποίος θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Η εταιρία μας από την ίδρυση της λειτουργεί με όραμα την εδραίωση της, ως ηγέτης στην επιχειρηματική αγορά, μεριμνώντας για τους μετόχους της, τους εργαζόμενους της, τους πελάτες της και τις κοινωνικές ανάγκες των περιοχών όπου δραστηριοποιείται.
Το Όραμα μας είναι φιλόδοξο, αλλά έχει γερές βάσεις. Πάνω από όλα, βασίζεται στην επιθυμία όλων μας να «κάνουμε τη διαφορά» στο «επιχειρείν», δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Η φιλοσοφία μας εστιάζετε στο μέλλον, χτίζοντας τις βάσεις στο παρόν! Κάθε νέος πελάτης που μας εμπιστεύεται, απολαμβάνει την απόλυτη προσοχή μας, χειριζόμαστε κάθε επένδυση σαν να ήταν δική μας, χτίζοντας μια κερδοφόρα επένδυση αλλά και μια μακροχρόνια σύμπλευση.

Φροντίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε κάθε νέα κατασκευαστική και επενδυτική εξέλιξη, έτσι ώστε τα έργα μας να είναι κατασκευαστικά και τεχνολογικά άρτια, αλλά κυρίως να διευκολύνουν και να εμπλουτίζουν την καθημερινότητα των πελατών μας. Η άνεση, η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η εργονομία είναι χαρακτηριστικά των κτιρίων μας, ενώ παραμένουμε ανταγωνιστικοί και επίκαιροι στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

Ο σεβασμός στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη, η ακεραιότητα στις συναλλαγές μας, το πάθος μας για τελειότητα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη, και ο σεβασμός, δεν είναι για μας απλές φράσεις. Είναι οι πυλώνες της δουλειάς μας που καθοδηγούν την έμπνευση μας ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Ασφαλιστικός Κλάδος

Ασφάλιση ΟχημάτωνΑσφάλιση ΖωήςΑσφάλιση Αστικής ΕυθύνηςΑσφάλιση Περιουσίας

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2019